Слідче управління Слідчого комітету РФ по Південному федеральному округу порушило справу про замах на вбивство після обстрілу з території України.

За даними прес-служби СК РФ, справу порушено за ознаками злочинів, передбачених п.п. «е»,«ж» ч.2 ст. 105 КК РФ і ч.3 ст.30, пп. «а», «е», «ж» ч.2 ст.105 КК РФ (убивство, скоєне загальнонебезпечним способом, групою осіб та замах на вбивство).

За версією слідства, 13 липня з української території у двір приватного домоволодіння на вулиці Балтійській, 47 в місті Донецьку Ростовської області влучив снаряд, в результаті загинув чоловік 1968 року народження. Ще одна жінка постраждала від вибухової хвилі, отримавши перелом шийки стегна.

«Наразі на місці події працюють слідчі, з'ясовуються всі обставини події», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, заступник міністра закордонних справ РФ Григорій Карасін заявив, що Росія дасть жорстку відповідь на обстріл українськими військовими території РФ, внаслідок якого в місті Донецьку Ростовської області одна людина загинула й одна отримала поранення.

У Міністерстві закордонних справ України заявили, що українські військовослужбовці не вели вогню в місцевості, про яку йдеться в заяві зовнішньополітичного відомства РФ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

42