Служба безпеки України заявляє, що вживає невідкладних заходів для сприяння правоохоронним органам з метою відновлення правопорядку в Києві, повідомляє прес-центр СБУ.

«Служба безпеки України поділяє позицію Генеральної прокуратури нашої держави щодо гідного вшанування пам'яті наших сестер і братів, які віддали своє життя у боротьбі зі злочинним режимом, забезпечення рівності усіх без винятку перед законом, а також необхідність нормалізації ситуації в місті Києві», - підкреслили в СБУ.

У повідомленні наголошується, що за зверненням Генерального прокурора України Віталія Яреми СБУ вживає невідкладних заходів для сприяння правоохоронним органам з метою відновлення правопорядку в Києві.

«Українська спецслужба сконцентрована на протидії іноземним спецслужбам у спробах дискредитувати патріотичні організації України, а також злочинним спробам корумпованих політиків «приватизувати» Майдан. Усі матеріали документованої протиправної та провокаційної діяльності передаються для правового реагування в органи внутрішніх справ і прокуратури», - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, генеральний прокурор України Віталій Ярема планує найближчими днями прибрати намети, розташовані в центрі столиці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

34