У пункті пропуску «Успенка» Донецької області прикордонники затримали громадянина Росії з посвідченням ДНР.

За даними прес-служба Державної прикордонної служби, під час обшуку у нього також був виявлений прапор «Новоросії» і карти Донецької області.

«Під час здійснення прикордонного контролю з'ясувалося, що у росіянина, який повертався додому у пішому порядку, немає імміграційної картки. В ході подальшої перевірки працівники пункту пропуску виявили серед його особистих речей посвідчення «ДНР», фотоапарат, кілька телефонів, зарядні пристрої, більше тисячі російських рублів, карту пам'яті, банківську картку «Сбебанку», складаний ніж, заглушку від ручної гранати, наклейки так званого «народного ополчення Донбасу», прапор Новоросії, газети «Новороссия» і «Гражданин созидатель», журнал ФСБ по Ростовській області», - йдеться в повідомленні.

Крім того, чоловік мав при собі карту Донецької області, наклейки російської православної армії, представницькі картки, камуфляжну накидку, ручну пов'язку народного ополчення Донбасу, нашивки Новоросії та ополчення Донбасу, агітаційний плакат ДНР, підсумок з-під протигаза, медичні препарати і т.д.

Громадянина Росії прикордонники передали в антитерористичний центр.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

86