Прокуратура Центрального регіону з нагляду за додержанням законів у військовій сфері розслідує факти незаконного списання майна Міністерства оборони на загальну суму 800 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури.

«Під час перевірки на одному з державних підприємств Міністерства оборони України виявлено факти незаконного списання майна», - йдеться в повідомленні.

Слідством встановлено, що працівники держпідприємства списали робочу будівельну та комп'ютерну техніку, після чого безоплатно передали її ТОВ «Торговельний дім «Главмаш». Таким чином, посадові особи цього підприємства завдали державі збитків на загальну суму понад 800 тис. грн.

Відомості за зазначеними кримінальними злочинами, передбаченими ч. 5 ст. 191 (позбавлення волі на строк від 7 до 12 років без права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком до трьох років та з конфіскацією майна) і ч. 1 ст. 366 (штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі строком до 3 без права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком до 3 років) Кримінального кодексу України, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом