Міністр оборони України генерал-полковник Валерій Гелетей і начальник Генерального штабу генерал-лейтенант Віктор Муженко доповіли Президентові України, що над міськрадою Слов'янська піднято Державний прапор України.

«Верховний Головнокомандувачу, Ваш наказ про звільнення Слов'янська від бойовиків виконано. У цю хвилину над міськрадою Слов'янська перед строєм українських солдатів був піднятий Державний прапор України», - заявив Гелетей.

Він також зазначив, що доручення Президента України щодо відновлення роботи соціальних служб та міліції міста Слов'янська взято до виконання. «Ми почали відновлення життєдіяльності міста», - додав Гелетей.

Президент України заявив, що вітає військових, і дав доручення до кінця дня представити до нагород українських солдатів, які відзначилися під час визволення населених пунктів Миколаївка, Семенівка та міста Слов'янськ.

У Слов'янську починає роботу місія з надання гуманітарної допомоги всім, хто її потребує.

У селищі Миколаївка, звільненому від бойовиків учора, почала працювати тимчасова адміністрація, призначено керівника міліції.

Керівники Збройних сил також доповіли Верховному Головнокомандувачу про поточний стан антитерористичної операції.

Так, у Краматорську перебуває розвідувальна рота для перевірки міста на предмет можливості його мінування для подальшого проведення бойової операції.

Президент дав завдання під час звільнення міст і населених пунктів забезпечити максимальний захист мирного населення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом