У зону проведення антитерористичної операції відправлено чергову партію вітчизняних бронежилетів «Корсар» 4 рівня захисту.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

«У ніч на 4 липня в одній із військових частин тилу ЗСУ відбулося завантаження та відправлення в зону АТО чергової партії бронежилетів «Корсар» 4 рівня захисту, які виготовляються вітчизняним підприємством «ТЕМП-3000», і які закуповує Міноборони для військовослужбовців», - йдеться в повідомленні.

За словами командира частини Дмитра Штенберга, якого цитує прес-служба відомства, такі відправки здійснюються щодня впродовж понад 1,5 місяця.

За підрахунками офіцера, в зону АТО уже відправили 8500 бронежилетів.

«Зараз ми отримали гуманітарну допомогу від зарубіжних колег, і триває завантаження американських бронежилетів, які вже сьогодні будуть відправлені в район проведення АТО», - розповів командир частини.

За його словами, це перша частина допомоги від США, яка була надана в кількості понад 700 бронежилетів такого ж класу захисту, як і у вітчизняних.

Як повідомляв ForUm, в.о. начальника головного управління з роботи із особовим складом Збройних сил Олександр Розмазнін заявляв про те, що з 15 червня військові, які беруть участь в АТО на Донбасі, отримають бронежилети і виплату 100-відсоткових «бойових надбавок».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом