Військові дії на сході України - шлях у нікуди. Таке переконання у коментарі Forum'у висловив народний депутат Володимир Олійник, коментуючи інформацію про так звані берлінські домовленості.

«Війна - це шлях у нікуди. Безвинно вбиті, до яких відносяться діти, - страшний гріх. Це божевілля потрібно зупинити. Є така держава Ізраїль, у них проблем з тероризмом не менші, але якби в результаті хоч однієї операції були жертви серед громадян і дітей, там би все керівництво поміняли, всю владу», - сказав він.

У той же час політик вважає, що необхідно протистояти озброєним бандитам. «Потрібно боротися з тими бандами, найманцями, для кого війна - мати рідна», - заявив Олійник. Додавши, що потрібно йти на поступки охочим скласти зброю.

Нардеп нагадав, що в зоні АТО залишається багато цивільного населення.

«Люди не виїжджають, їм нікуди їхати. Адже що таке бути біженцем - це жахливо», - сказав він.

«Все, що сьогодні відбувається, - це розійшлася партія війни, яка, напевно, не має власних втрат. Їм би туди послати своїх дітей, близьких і рідних, відчути, що таке горе. А прості люди, розуміють, що це божевілля, вони - партія миру, і вони повинні перемогти», - переконаний Олійник.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

776