Співробітниками львівського Управління боротьби з організованою злочинністю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України під час санкціонованого обшуку в гаражному приміщенні одного з кооперативів міста була вилучена захисна амуніція, викрадена з військової частини в середині лютого.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

«До міліції надійшла інформація про те, що в одному з гаражів міста Львова містяться бронежилети, які були викрадені з військової частини в ніч з 18 на 19 лютого[...]. Співробітники міліції вилучили більше трьох десятків бронежилетів, 7 щитів, 7 шоломів, 10 сталевих шоломів, 8 захисних комплектів, 2 спецзасоби та 16 протигазів», - йдеться в повідомленні.

За словами начальника ГУМВС України у Львівській області, полковника міліції Дмитра Загарія, усе виявлене було викрадене з військової частини під час подій в ніч з 18 на 19 лютого поточного року.

Крім того, в цьому ж гаражному приміщенні працівники міліції виявили й вилучили 17 арматурних прутів, 16 електропневматичних автоматів та одну електропневматичну гвинтівку.

Встановлено, що цей гараж належить львів'янці, яка здавала його 24-річному безробітному жителю Мостиського району (Львівська обл.).

«Зараз ми проводимо перевірку цієї людини з метою встановлення її причетності до скоєння нападів та масових погромів на міські райвідділи міліції і військову частину», - зазначив Загарія.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом