Члени незаконних збройних формувань захопили ГУ МВС Донецької області і заблокували його роботу, а приміщення Донецького міськвідділу міліції звільнили після переговорів. Про це повідомили в МВС.

«ГУ МВС Донецької заблоковано озброєними людьми. Вчора працівники міліції тримали оборону до останнього, але сили були нерівні. Особовий склад евакуювали. Серед співробітників є поранені», - йдеться в повідомленні, передає «УНН».

Разом із тим, за інформацією МВС, міськвідділ міліції Донецька функціонує у звичайному режимі. «Вчора члени НЗФ захопили міськвідділ, однак після переговорів та аргументів щодо того, що міліція в місті повинна функціонувати, терористи звільнили приміщення», - зазначили в міністерстві.

Як раніше повідомляв ForUm, в.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Донецьке обласне та міське управління міліції звільнено від членів незаконних збройних формувань.

1 липня близько 13:00 в районі обласного управління МВС України в Донецькій області (вул. Горького, 61) сталася стрілянина.

За даними МВС, під час нападу членів незаконних збройних формувань на адміністративну будівлю ГУМВС України в Донецькій області загинув один і постраждали 7 правоохоронців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

57