Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 20 по 27 червня.

«Є «яструби», які вимагають швидких жорстких військових дій. Інші вимагають масштабних компромісів, тільки щоб не було війни», - Президент України Петро Порошенко про розв’язання ситуації на сході країни.

«Ми пройшли перший етап - реанімації, який дав можливість уникнути дефолту. Треба переходити до етапу реабілітації, як економічної, так і політичної», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про необхідність розпочати реабілітацію економіки.

«Ви питаєте мене, хто такий Путін? Путін - це трагедія Росії. Не хочу бути пророком, але нинішній господар Кремля впевнено веде Російську Федерацію до сумного, жахливого кінця», - голова ВР Олександр Турчинов про президента Росії Володимира Путіна.

«Ми ж не можемо стирати з лиця землі міста, як це було в Грозному», - другий президент України (1994-2005) Леонід Кучма про те, що не бачить іншого способу вирішення проблеми на сході країни, крім мирного.

«В останні дні я доручив весь непотрібний указотворчий масив вичистити, як Авгієві стайні. Щоб Президенту Порошенку було легше працювати», - голова ВР Олександр Турчинов про те, чим він займався в останні дні на посаді в. о. президента.

«Мабуть, йому нічого іншого не залишається, як періодично подавати голос зі своєї будки», - директор Департаменту інформаційної політики українського зовнішньополітичного відомства Євген Перебийніс про заяву радника президента Росії Сергія Глазьєва щодо українського Президента.

«Цей шанс буде використано, реформи назріли й перезріли», - Президент України Петро Порошенко про важливість підписання Угоди про асоціацію.

«Для мене зарплата не є основним питанням. Я прийшов не за зарплатою, а для того щоб змінити своє місто і свою країну. Я не знаю, є у мене зарплата чи ні. Я не знаю, яка зарплата у мера», - мер Києва, глава Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко про розмір своєї зарплати.

«Якщо Компартія не отримає підтримки своїх прихильників, це по-моєму, найкращий спосіб зняти партію з політичної арени», - Президент України Петро Порошенко про майбутнє КПУ.

«З чортом лисим треба домовлятися. Але людям потрібен мир», - екс-нардеп, бізнесмен Рінат Ахметов про те, що ситуацію на сході України потрібно вирішувати тільки шляхом переговорів.

«Тепер така воля є, парасолька буде зруйнована», - Президент України Петро Порошенко про наявність в Україні політичної волі для боротьби з корупцією.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271