Фінансування нардепа Олега Ляшка повинно було зацікавити суспільство ще до президентських виборів. Таку думку в коментарі Forum'у висловив заступник голови комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, народний депутат від ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко.

«Дивно, що на фінансування Ляшка звернули увагу тільки зараз, а не перед президентськими виборами. Очевидно, комусь була вигідною поява міфу про всепереможного і найпатріотичнішого Ляшка, в якого немає партії, а ті, хто поруч із ним, є зрадниками, що довів приклад Вікторії Шилової, а також голови Черкаського осередку партії, оскільки вона засуджувала Майдан. Але чомусь про це згадують тільки коли півень клюнув», - сказав він.

У той же час парламентарій додав, що людина, яка все життя займається політикою, не може собі дозволити їздити на дуже дорогому автомобілі і літати чартерами. «Тим не менш, він це робить. Я, як держслужбовець, працюю тільки півтора року. До того я займався бізнесом, але у мене таких можливостей, як у Ляшка, немає. Але мені вони і не потрібні. Кожен робить те, що йому потрібно, і те, що дозволяє робити його совість... «Свобода» послідовна у своїх діях. А хто займається кон'юнктурою, заграванням з виборцем - це на їхній совісті. І рано чи пізно український народ розбереться, хто є хто», - зазначив він.

Нагадаємо, Ляшко минулої неділі злітав у Берестечко (Волинська область) на заходи з вшанування пам'яті загиблих українських козаків чартерним рейсом, що викликало бурю невдоволення у користувачів соціальних мереж.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом