Активісти Євромайдану та лідери громадських організацій Києва проводять акцію ганьби для екс-глави Національного банку України Степана Кубіва.

Учасники акції зачитають звернення до генпрокурора України Віталія Яреми з вимогою розслідувати діяльність Кубіва на посту глави НБУ.

Пікет відбудеться біля будинку, де проживає екс-глава НБУ - вул. Інститутська, 25а.

«Чотири місяці поспіль Кубів вводив людей в оману й обіцяв стабілізувати економічну ситуацію в Україні: зупинити зростання долара і цін, спричинених гіперінфляцією, вирішити проблеми з валютними вкладами і т.д. І що ми бачимо? Долар по 12,00 і не збирається дешевшати, інфляція продовжує зростати, НБУ місяцями не контролював банківські установи, через що сотні тисяч людей зараз не можуть погасити валютні кредити і стільки ж зіткнулися з проблемами повернення депозитів», - заявили організатори акції.

«І ця людина постійно заявляє, що він з людьми і все робить для людей! У нього немає совісті! Він зрадив нас! Ця зграя прийшла, обікрала простих людей і під галас звільнилася. Ми вимагатимемо від нового генпрокурора розслідувати злочинну діяльність Кубіва на посаді глави НБУ», - наголосили активісти.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

394