Тристоронні консультації України, Європейського Союзу і РФ щодо Угоди про асоціацію на рівні міністрів економіки і торгівлі пройдуть 11 липня в Брюсселі. Це підтвердив глава Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

«Тристороння зустріч щодо втілення в життя Угоди про асоціацію пройде під головуванням єврокомісара з торгівлі Карела де Гюхта», - зазначив Баррозу.

З російської сторони на ці переговори запрошений міністр економічного розвитку Росії Олексій Улюкаєв, з української - міністр економіки Павло Шеремета.

«Угода про асоціацію буде підписана для зближення з ЄС, а не проти когось», - укотре повторив позицію Єврокомісії Баррозу.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко заявив, що Україна готова підписати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом у повному обсязі не пізніше 27 червня.

Президент РФ Володимир Путін сподівається на початок консультацій у зв'язку з намірами України підписати Угоду про асоціацію з ЄС і розраховує, що російській стороні вдасться донести до партнерів свої побоювання.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив про готовність України провести технічні консультації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

62