Нинішня активна діяльність народного депутата Олега Ляшка є проектом екс-глави Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна. Таку думку в коментарі Forum'у висловила адвокат, громадський діяч Тетяна Монтян.

«Я не знаю, якими треба бути неадекватними, щоб сприймати всерйоз Ляшка. Нехай люди подумають, що він робить у рейтинговий час на всіх телеканалах, обзиваючи владу. Звичайно, при цьому всьому він посів третє місце на президентських виборах», - сказала Монтян.

«Ті, хто пускають його в ці ефіри, прекрасно знають, що він зіллє протестні настрої. Він є проектом Льовочкіна для зниження рівня невдоволення українців. Саме тому він безперешкодно тусить на всіх телеканалах, куди справжній опозиціонер не потрапить ніколи. Точно так само люди не цікавилися питанням, що це доблесна опозиція в особі «Свободи» робить на всіх рейтингових каналах», - каже вона.

Нагадаємо, Ляшко минулої неділі злітав у Берестечко (Волинська область) на заходи з вшанування пам'яті загиблих українських козаків чартерним рейсом, що викликало бурю невдоволення у користувачів соціальних мереж.
 

Тетяна Григор'єва, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

457