Протягом доби 23-24 червня відбулося як мінімум чотири обстріли блокпостів Національної гвардії України, розташованих поблизу Слов'янська, повідомляє прес-служба Нацгвардії.

«Сьогодні, з 7.45 до 8.00, сили незаконних збройних формувань здійснили мінометний обстріл на північній околиці міста Слов'янськ, поблизу населеного пункту Іванівка. На блокпосту несуть службу військовослужбовці ЗСУ та НГУ. В ході обстрілу 2 військовослужбовців були поранені», - йдеться в повідомленні.

Також у західному районі Слов'янська, поблизу с. Белбасівка силами підрозділів Національної гвардії України формується додатковий блокпост підрозділів Національної гвардії і ЗСУ.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 24 червня, прес-секретар АТО Владислав Селезньов заявив, що члени незаконних збройних формувань не припиняють обстріл позицій українських військовослужбовців.

Нагадаємо, в понеділок, 23 червня, у Донецькій обласній державній адміністрації відбулися багатосторонні переговори між представниками України, самопроголошених Донецької та Луганської народних республік і Російської Федерації.

Другий президент України Леонід Кучма, який бере участь у переговорах у Донецьку щодо врегулювання ситуації на сході країни, повідомив, що сторони змогли домовитися про припинення вогню до ранку 27 червня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

70