Підриви одноколійної залізничної ділянки Донецької залізниці (ДЗ) з пошкодженням 3 і 1 м шляху відбулися о 5:30 вівторка на перегоні Кондрашевська Нова - Городній (959 км) та о 6:00 на перегоні Краснозерівка - Городній (954 км) відповідно.

Як повідомили в прес-службі донецької залізниці, на зазначеній ділянці діє тепловозний вид тяги, внаслідок вибуху ніхто не постраждав, збоїв у русі немає. Рух планується відновити до 11:00 24 червня.

У донецькій залізниці зазначили, що на цій ділянці курсує потяг №11/12 Москва-Луганськ, можлива його затримка, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Донецька залізниця вкрай стурбована ситуацією з підривами колій і закликає правоохоронців і всі силові структури до гарантування безпеки роботи, цілісності інфраструктури Донецької залізниці», - повідомили в прес-службі магістралі.

Як раніше повідомляв ForUm, 22 червня о 15:35 на ділянці Іловайськ - Кутейникове невстановленими особами було здійснено підрив непарної колії. На момент вибуху на перегоні був вантажний потяг № 2921 з вантажем. Внаслідок вибуху зійшли з рейок 14 вагонів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

64