ПАТ «Київенерго» у зв'язку з критичною заборгованістю відключає від гарячого водопостачання 754 житлові будинки у Подільському та Деснянському районах столиці, повідомили в прес-службі компанії.

Так, заборгованість столичних комунальних житлово-експлуатаційних організацій на початок червня перевищила 838 млн грн.

Будуть відключені 266 житлових будинків у Деснянському районі, які обслуговують комунальні підприємства з утримання житлового господарства. КП «Житлорембудсервіс», що обслуговує 64 житлові будинки, має борг більше 20,2 млн грн, державне комунальне підприємство «Житлоремфонд», яке обслуговує 202 житлові будинки, - понад 25,3 млн грн. Загалом названі комунальні підприємства Деснянського району заборгували за спожиту теплову енергію близько 46 млн грн.

У Подільському районі будуть відключені 488 житлових будинків, які обслуговують комунальні підприємства «Нивки», «Галицьке», «Синьоозерне», «Куренівське», «Центральний», «Введенське», «Лісове», «Виноградар», «Вітряні гори», «Мостицький». Загальний борг цих підприємств - близько 56,3 млн грн.

Компанія зазначає, що попередила керівників підприємств-боржників про те, що в разі непогашення заборгованості до 19 червня гаряче водопостачання житловим будинкам буде повністю припинено з 10:00 23 червня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом