Політичне майбутнє екс-глави ГПУ Олега Махніцького - зона відповідальності ВО «Свобода». Таку думку Forum'у висловив народний депутат України (фракція ВО «Батьківщина») Геннадій Москаль, коментуючи досягнення Махніцького на посаді глави Генпрокуратури та його політичне майбутнє.

«Про майбутнє Махніцького запитуйте у партії «Свобода», він до неї належить. А я не член партії «Свобода», - зазначив він.

У той же час, за словами Москаля, новому Генпрокурору доведеться серйозно попрацювати для наведення ладу в прокуратурі та надання суспільству відповідей на низку гострих та резонансних запитань. «Тут потрібно було хірургічно вирішувати питання. Президент вчинив правильно. Ярема дуже жорсткий. Компроміс з ним знайти майже неможливо», - підсумував нардеп.

Крім того, він зазначив, що екс-глава НБУ Степан Кубів може стати губернатором Львівщини.

«Кубів - найбільш вдала кандидатура губернатора Львівської області. Після всієї тієї кадрової чехарди, іншого там сьогодні не сприймуть. Довіра до Києва там вичерпалася. Можливо, хтось скаже, що це пониження на посаді, але призначення Кубіва може бути стабілізатором», - вважає він.

Нардеп зазначив, що Львівська область дуже непроста. «Це каталізатор, законодавець політичної моди», - додав він.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

116