Вчора, 22 червня, у Харкові міліція затримала майже 30 учасників акцій за цілісність України та за федералізацію країни, повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Харківській області.

У міліції нагадали, що вчора у центральній частині міста проходили громадські акції за цілісність України та за федералізацію країни, в яких взяли участь понад 1000 тис. осіб. Громадський порядок забезпечували майже 300 правоохоронців.

З метою профілактики, співробітники міліції провели бесіди з організаторами та учасниками заходів про неприпустимість порушення громадського порядку та необхідність завчасного інформування органів влади про проведення масових заходів.

Близько 19.00 в неділю майже після завершення акцій в саду Шевченка сталася бійка між учасниками двох мітингів. Завдяки своєчасному втручанню працівників міліції конфлікт вдалося локалізувати.

Найбільш активні порушники закону були доставлені в органи внутрішніх справ для з'ясування всіх обставин події і прийняття процесуального рішення згідно із чинним законодавством.

Нагадаємо, 22 червня у Харкові сталося зіткнення між активістами Народного віча та міліцією.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

45