Більше 80 прикордонників України після нічного нападу на український пункт пропуску «Ізварине» перейшли в Росію, двоє людей поранено. Про це повідомив керівник прикордонного управління ФСБ РФ по Ростовській області Василь Малаєв.

«Невідомі озброєні люди в п'ятницю атакували український пункт пропуску «Ізварине» («Донецьк»- з боку Росії). Близько 22:30 мск (21.20 за Києвом) з пункту «Ізварине» в «Донецьк» прибуло понад 80 працівників української державної прикордонної служби, які попросили укриття від переслідували їх озброєних осіб. Серед українських прикордонників було двоє поранених, їм надана перша необхідна допомога», - сказав він, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Він додав, що серед співробітників російського пункту пропуску та мирних жителів постраждалих немає. Російською стороною вжито додаткових заходів щодо зміцнення кордону».

Як раніше повідомляв ForUm, учора, 20 червня, із міжнародного пункту пропуску «Ізварине» Луганської області невідомі відкрили вогонь з гранатометів, мінометів, кулеметів і снайперських гвинтівок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом