Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 13 по 20 червня.

«Я розумію, що комусь хочеться посидіти в парламенті, хтось уже приріс до фінансових потоків, але потрібно нести відповідальність, парламент повинен нести політичну відповідальність», - Президент України Петро Порошенко про необхідність саморозпуску Верховної Ради.

«Я не здамся без бою. Будемо вибивати ту ціну, яка ринкова, чесна і справедлива», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про те, що «вибиватиме» справедливу ціну на газ для України.

«Ми будемо вносити пропозицію секретаріату парламенту, щоб, коли завершується перерва, зачиняти буфет у парламенті. Правильно? Щоб не було спокуси несвоєчасно за рахунок робочого часу відпочивати у буфеті», - голова ВР Олександр Турчинов про те, що потрібно закрити буфет під час засідань парламенту.

«Зобов'язуюся й надалі працювати і служити Україні так, щоб бути максимально незручним путінському режиму!», - глава МВС Арсен Аваков про порушення стосовно нього кримінальної справи Слідчим комітетом РФ.

«Ми зустріли війну з голими, босими і не озброєними солдатами», - Президент України Петро Порошенко про системне знищення української армії.

«Ми не будемо дотувати російський «Газпром». Українці не будуть витягати з кишень 5 млрд дол. США на рік, щоб Росія купувала на ці кошти зброю, танки, літаки і бомбила українську територію», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про подачу позову в Стокгольмський арбітраж.

«Президент показав себе як миротворець, його обирали як миротворця, і вчора він довів це», - регіонал Михайло Чечетов про те, що Президент Петро Порошенко на засіданні РНБО показав себе як миротворець.

«Ми ніколи не зліземо з російської голки залежності від газу, якщо у нас взимку будуть відчиняти вікна, щоб було прохолодніше в квартирі», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про необхідність економії газу українцями.

«Трухляві пеньки, які вже пустили коріння в парламенті і давно прогнили в цьому сесійному залі, приємно здивували», - нардеп від фракції «Свобода» Ігор Мірошниченко про бажання нардепів провести люстрацію у ВР.

«Це війна нового типу, з використанням професійних, диверсійних груп, найманців, добровольців, місцевого населення. І ці добровольці та місцеве населення мають дуже промиті мізки. З великою складовою інформаційної війни», - Президент України Петро Порошенко про людей, що воюють на сході України.

«Я, як медик, не можу порушувати медичну етику, виставляти діагнози без обстеження, але психоемоційний стан депутата викликає побоювання», - нардеп від КПУ Ірина Спіріна вважає, що нардеп Олег Ляшко потребує психіатричного огляду.

«А ти чого, губошльоп, під спідницею баби сховався?», - нардеп депутат Олег Ляшко про лідера КПУ Петра Симоненка.

«Зробіть самі «харакірі» для цього парламенту, бо інакше це зробить за вас український народ!», - нардеп від фракції «Свобода» Ігор Мірошниченко про наміри парламенту саморозпуститися.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

299