Представники ЛНР перешкоджають вивезенню останків загиблих льотчиків з Іл-76

Командир ескадрильї мелітопольського авіаполку, підполковник Володимир Дементьєв заявив, що представники ЛНР перешкоджають вивезенню останків екіпажу Іл-76, збитого під Луганськом.

«Останки загиблих членів екіпажу перебувають уже на борту літака, але терористи перешкоджають вивезенню. Тіла хлопців зберігаються в охолодженому контейнері, який не розрахований на тривале зберігання. Найманці, знаючи, що на борту вантаж «200», взяли в кільце наш борт, і не випускають», - цитує Дементьєва «Укрінформ».

Екіпаж мелітопольської авіабригади у складі дев'яти осіб поховають в одній могилі у Мелітополі на кладовищі «Нове-2» після ідентифікації.

Нагадаємо, Головне управління нагляду за додержанням законів у військовій сфері Генпрокуратури України розпочало кримінальне провадження стосовно посадових осіб Збройних сил України та оперативного штабу з управління антитерористичною операцією Антитерористичного центру при СБУ через збитий під Луганськом літак Іл-76, внаслідок чого загинуло 49 військовослужбовців.

Як повідомляв ForUm, 14 червня під час заходження на посадку в аеропорту м. Луганська пострілом із зенітного ракетного комплексу був збитий військово-транспортний літак Збройних сил України Іл-76. 49 військовослужбовців загинули.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

294