У Донецькій області через сьогоднішнє захоплення прихильниками ДНР обласного казначейства облдержадміністрація не зможе в повному обсязі виконувати свої фінансові зобов'язання перед громадянами.

Про це йдеться в заяві голови облдержадміністрації Сергія Тарути, опублікованій на тимчасовому сайті ОДА.

«Сьогодні збройні прихильники ДНР заблокували роботу донецького обласного казначейства. Ця дія матиме самі згубні наслідки для жителів області. Зупиняться виплати всіх зарплат бюджетникам, пенсій, допомоги. Сотні тисяч людей залишаться без належних їм грошей - при тому, що держава має всі ресурси, щоб виконувати усі свої зобов'язання перед громадянами», - заявив він.

При цьому Тарута зазначив, що дотепер, незважаючи на всі труднощі і проблеми, обласна адміністрація в повному обсязі виконувала всі свої фінансові зобов'язання перед громадянами.

«Проблеми з виплатами виникали лише у Слов'янську та Слов'янському районі у зв'язку із захопленнями місцевих казначейств», - нагадав він.

Тарута закликав негайно розблокувати роботу казначейства. «Неприпустимо, прикриваючись розмовами про захист прав громадян, ставити під удар пенсіонерів, інвалідів, матерів і позбавляти їх засобів до існування», - зазначив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

71