Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 6 по 13 червня.

«Неможливо уявити собі яскравіший за своїм негативом приклад, який би так ілюстрував критичний стан судової системи. Лозінський - це її красномовний діагноз», - Президент України Петро Порошенко про звільнення з ув'язнення Віктора Лозінського.

«Двічі на ті ж самі граблі не наступаємо», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про позицію України щодо перегляду газових контрактів з РФ.

«Майдан - це не намети, Майдан - це не барикади, Майдан - це ідея, це сила духу людей, це прагнення жити в нормальній країні», - мер Києва Віталій Кличко про функції Майдану.

«На політичному танцполі танці бувають під одну мелодію, а її ще немає», - регіонал Михайло Чечетов про розходження в поглядах у парламенті щодо майбутньої виборчої системи.

«Ми ці російські пастки знаємо», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про запропоновану Росією знижку на газ у розмірі $100 за тисячу кубометрів.

«Не для того ми боролися за повернення, щоб зараз через якогось Путіна їхати з Криму», - лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв про ситуацію в анексованому РФ Криму.

«Я його поважаю, давно з ним знайомий, співпрацюю, але я не хочу бути тягарем для новообраного київського голови», - глава КМДА Володимир Бондаренко про своє рішення подати у відставку.

«Але бренд є брендом тільки тоді, коли форма відповідає змісту. В старі міхи нове вино не наливають», - народний депутат України від фракції «Свобода» Ірина Фаріон про створення нової політичної сили колишніми регіоналами.

«Мене не дуже цікавить, що громадянин Путін думає про мою державу», - Президент Петро Порошенко про ставлення президента РФ Володимира Путіна до України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

180