У ході бою біля державного кордону в четвер, 12 червня, на південний захід від населеного пункту Степанівка українські військовослужбовці знищили 2 БТР, 2 танки та 2 автомобілі КамАЗ, на яких були встановлені великокаліберні кулемети 12,7 мм - «КОРД».

Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, цього ж дня було перехоплено і знищено 3 колони озброєних людей.

«На дорозі, що знаходиться південніше від міста Сніжного, ударами бойових вертольотів знищена автомобільна колона, що вторглася з боку Російської Федерації. Після ударів бойових вертольотів був висаджений повітряний десант, який завершив розгром супротивника. Втрати терористів становили 12 одиниць автомобільної техніки і понад 40 осіб, які перевозили велику кількість зброї російського походження та боєприпасів, зокрема, переносні зенітно-ракетні комплекси (ПЗРК), протитанкові рушниці та стрілецьку зброю», - йдеться в повідомленні.

У Міноборони зазначили, що Збройні сили України спільно з Державною прикордонною службою взяли під контроль ділянку державного кордону на півдні і півночі Луганської області та на півночі Донецької області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271