Створення нової політичної сили екс-регіоналами - політична мімікрія. Таку думку Forum'у висловила народний депутат України від фракції «Свобода» Ірина Фаріон, коментуючи створення нового політичного утворення, в яке увійдуть зокрема екс-заступник глави Адміністрації Президента Сергій Ларін, екс-представник Президента у ВР Юрій Мірошниченко та ін.

«Нове вино у старих міхах? Це суперечності між формою та змістом. Їм може допомогти тільки дурість їхнього виборця. Сподіваюся, таких виборців з кожним роком буде менше», - сказала вона.

Політик додала, що «найбільша загроза наступних парламентських виборів полягає в так званій політичній мімікрії, тобто, перефарбування «регіоналів», «тушок», комуністів в якісь нові бренди».

«Але бренд є брендом тільки тоді, коли форма відповідає змісту. В старі міхи нове вино не наливають», - резюмувала Фаріон.

Нагадаємо, народний депутат Юрій Мірошниченко, виступаючи на Форумі розвитку України, заявив, що в Україні необхідно створити нову політичну силу, яка стане соціальним ліфтом для менеджерів нової хвилі - менеджерів нового покоління, які довели свою ефективність на місцях і зможуть послужити своїй країні в цілому.

Політолог Дмитро Джангіров заявив, що є підстави припускати причетність до створення партії Сергія Льовочкіна.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

69