Найближчим часом багато українців розчаруються у Президенті Петрові Порошенку. Таку думку, як передає кореспондент Forum'у, на прес-конференції висловив директор Інституту української політики Кость Бондаренко.

Якщо говорити про те, яким буде майбутнє Порошенка, говорити про те, що він зможе повністю розв’язати всі проблеми, то я не стану так стверджувати авансом. Дай Бог виокремити кілька важливих проблем і спробувати їх вирішити», - сказав він.

У той же час експерт зазначив, що багато українців невдовзі розчаруються в новому Президенті. «Вже зараз з'являється багато критиків перших кадрових призначень. Також багато хто буде розчарований в тому, що Порошенко або захоче далі продовжувати АТО, або сісти за стіл переговорів. Знайдуться критики того, що Порошенко захоче піти на діалог з Росією, але розчарування в кумирові - це об'єктивний процес», - підкреслив він.

Також Бондаренко висловив думку, що українцям не варто сподіватися на стабільність найближчим часом. «На нас чекає ціла напружена епоха», - резюмував він.

Як повідомляв ForUm, 7 червня Петро Порошенко склав присягу Президента українському народу.

Дарина Шварцман, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом