У Миколаєві внаслідок вибуху п'ятиповерхового житлового будинку на вул. Молодогвардійській травмовано 3 людини. Про це журналістам повідомив начальник головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій України в Миколаївській області Максим Грицаєнко.

«Поки що, за попередніми даними, троє людей отримали травми, двоє з них від госпіталізації відмовилися, один перебуває в лікарні, стан його важкий, він перебуває в стані шоку, близько 45% опіків тіла» - сказав Грицаєнко.

За даними ГУ ДСНС області було евакуйовано 54 людини з під'їзду, в якому стався вибух сусіднього. Зараз рятувальники розбирають завали.

«На цей момент проводиться розбирання конструкцій для того, щоб потрапити під завали. Оголошується «хвилина тиші». Поки що, на жаль, «хвилина тиші» нам ніякої інформації не дала. Працюємо далі», - сказав Грицаєнко.

За його даними, поки що мешканці будинку не звернулися з інформацією про те, що під завалами хтось є, повідомляє «УНІАН».

«Поки не переконаємося в чистоті завалів, роботи триватимуть у цілодобовому режимі», - сказав начальник ГУ ДСНС області.

Попередні причини вибуху у відомстві не називають.

Про попередні причини вибуху ми розповімо, коли закінчимо розбирання завалів повністю. Поки ще зарано говорити. Працюють експерти, працюють криміналісти, працюють співробітники всіх служб...», - сказав Грицаєнко.

Крім того, рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій розшукують 2 жінок і 1 чоловіка, які проживають у п'ятиповерховому житловому.

Як повідомили в прес-службі головного управління ДСНС Миколаївської області, йдеться про сім'ї, яка жила в тій квартирі, де пролунав вибух.

Рятувальники звертаються до громадян, яким що-небудь відомо про місце перебування цієї сім'ї або контактні дані, звертатися в Службу порятунку за номером «101».

Мешканці будинку не повідомляли поки що про те, що під завалами можуть бути їхні родичі та близькі.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 9 червня, о 4:59 у Миколаєві на вулиці Молодогвардійській, 28 у квартирі на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку стався вибух без подальшого горіння.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

114