Співробітники міліції розкрили вбивство керівника виборчого штабу кандидата в президенти України у Немирівському районі Вінницької області.

«Міліцією затримано чоловіка, який скоїв убивство керівника виборчого штабу кандидата в президенти України в Немирівському районі Вінницької області. Злочин виявився замовним, однак не пов'язаним із виборчим процесом. До роботи над розкриттям цього вбивства були залучені кращі фахівці МВС», - повідомляє прес-служба МВС з посиланням на керівника обласної міліції Олега Школьного.

Затриманий - місцевий 33-річний житель, раніше вже судимий, який за $ 1,5 тисячі зголосився скоїти вбивство. Вилучені речові докази, які доводять його провину. Правоохоронці також встановили особу замовника. Зараз тривають заходи щодо його затримання.

Керівник виборчого штабу кандидата в президенти України Петра Порошенка в одному з районів Вінницької області у четвер був знайдений убитим у м. Немирові (Вінницька обл.) внаслідок вогнепального поранення.

5 червня близько 12.30 тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у голову знайшли в салоні його власного автомобіля на одній із вулиць Немирова. Міністром внутрішніх справ України було прийнято рішення про створення потужної слідчо-оперативної групи, до складу якої увійшли кращі оперативники, слідчі та експерти центрального апарату МВС. За цим фактом співробітниками Слідчого управління УМВС України у Вінницькій області відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України».

У повідомленні МВС не зазначено прізвище вбитого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

91