Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 30 травня по 6 червня.

«Без посадок нічого не вийде!», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про те, що процес звільнення від корупціонерів не обійдеться без тюремних строків.

«Значна частина банків займається непотрібними речами і ще частина - це мода. Кожен хотів мати собі власний банк... Скоро ця мода закінчиться», - глава Національного банку Степан Кубів про необхідність скоротити кількість банків в Україні.

«Все-таки війна - жорсткий лакмус. Хто воює, хто ховається», - глава МВС Арсен Аваков про звільнення «беркутівців» за відмову від виїзду в зону проведення АТО.

«Ми ці помилки зробили і сьогодні ми їх бачимо», - регіонал Микола Левченко про пристосуванців у ПР.

«Поєднання різнорівневих виборів дозволяє політикам проштовхувати «котів у мішку», - нардеп Олесь Доній про те, що за паралельного проведення президентських виборів кияни недостатньо уважно поставилися до кандидатів у депутати Київради.

«Я не маю такої інформації, і мені нічого коментувати... Я думаю, це фейкова інформація», - новообраний президент України Петро Порошенко про можливе призначення лідера партії «Правий сектор» Дмитро Яроша в уряд.

«Газ крадуть росіяни! Вони у нас вкрали територію, вони у нас вкрали «Чорноморнафтогаз», вони у нас вкрали 2,2 млрд кубічних метрів газу, які зараз знаходяться в Криму. Так хто краде?!», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про анексію Росією Криму.

«Якщо відмовитися хоча б на вісім років від будь-яких політичних амбіцій вищого рівня і присвятити життя з ранку до вечора кожного дня цій справі, то може бути результат», - мер Львова Андрій Садовий про міського голову Києва Віталія Кличка.

«Внизу як брали гроші, так і беруть. Хабарі як носили, так і носять. Ставки як були внизу, так і є», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про корупцію у владі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

260