У Донецьку у зв'язку з тим, що прихильниками ДНР повалені дерева на проїжджу частину, закритим для руху залишається Моспинське шосе в районі шахти 12-18, повідомляє прес-служба міської ради.

«Зараз працівниками підприємств зеленого будівництва із застосуванням спецтехніки ведеться ліквідація завалу», - йдеться в повідомленні.

Аналогічна ситуація з поваленими деревами мала місце 5 червня в Ленінському районі на перетині вулиць Одеської та Пухова, що обмежило рух приватного та громадського транспорту. «Завдяки зусиллям комунальних служб завали дерев були ліквідовані протягом дня», - зазначили в прес-службі.

Не відновлено рух автотранспорту у напрямку Старобешевого з причини встановлення невідомими блокпоста в районі залізничного переїзду селища Авдотьїно.

Також у міськраді повідомили про розташування блокпостів прихильників ДНР на території міста.

Зокрема, вони дислоковані в мікрорайоні Широкий у районі ресторану «Село»; в районі готелю «Мотель»; на перетині Київського та Партизанського проспектів; селищі шахти ім. Є.Т. Абакумова; в районі Управління СБУ в Донецькій області; на вулиці Баумана.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

74