Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 16 по 23 травня.

«Я був на три кроки позаду людей тому, що вони йшли набагато швидше», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про те, що суспільство живе за іншими законами, на відміну від політиків.

«Донбас не захоче стати сірою зоною, чорною дірою», - перший президент України (1991-1994) Леонід Кравчук про те, що донецькі бізнесмени повинні допомогти стабілізувати ситуацію в регіоні.

«Постійно з'являються охочі приміряти на себе кітель диктатора. Саме ці паростки тоталітаризму існують у свідомості керівництва Російської Федерації, яке воює за відновлення нової пострадянської імперії», - в.о. Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов про амбіції керівництва Росії.

«Хана Донецькій області буде через місяць, нічого від неї не залишиться», - президент України (1994-2005) Леонід Кучма про націоналізацію підприємств так званою Донецькою народною республікою.

«Агент я не агент - це вже не важливо», - нардеп від ПР Ганна Герман про те, чи працювала вона на КДБ.

«Ніхто не хоче бути в тій ПР, де хтось закулісно приймає рішення, а всі інші виконують функцію кнопкодавів, м'яко кажучи, а хотілося сказати ще жорсткіше», - депутат Інна Богословська про ситуацію у фракції ПР.

«Не треба нам цих братніх відносин, а то ми чогось постійно менші брати», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про відносини між Україною і РФ.

«Всі від двірника - донецькі, єнакіївські і так далі...», - президент України (1994-2005) Леонід Кучма про те, що в Донецьку ніколи не було влади з центру.

«Я вважаю, що у цей складний для країни період партія має займати не аморфну позицію, а самоочиститися», - комуністка Оксана Калетник про свій вихід із фракції КПУ.

«Упевнений, що це московський агітпроп, що зомбує українців на нашій же території, в нашому інформаційному просторі», - свободівець Ігор Мірошниченко про перевірки газети «Вести».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

81