Новообраний Київський міський голова Віталій Кличко склав присягу на вірність киянам та народові України.

Перед присягою він зазначив, що ставить завдання перед своєю командою боротися з корупцією і зробити місто комфортним для всіх киян.

За словами Кличка, він гарантує, що нова влада звітуватиме перед киянами про свої дії.

«Моя мета - аби кожен киянин у місті бачив позитивні результати роботи влади. Саме цього я вимагаю від команди, яка сьогодні починає працювати на киян і столицю», - сказав Кличко.

За його словами, передбачається проведення широкої інвестиційної кампанії, щоб у столицю України прийшли інвестори, які допоможуть оновити інфраструктуру міста, побудувати дороги та інші важливі об'єкти, повідомляє «УНІАН».

Також Кличко наголосив на необхідності збереження енергії і духу Майдану.

«Я присягаю вам на свою відданість і вірність справі. Даю вам своє слово», - сказав Кличко.

Після цього він зачитав слова присяги, яку традиційно складає новообраний міський голова.

«Вступаючи на посаду Київського міського голови, усвідомлюючи високу відповідальність, я вам присягаю, що вірно служитиму громаді та народові України, неухильно дотримуватимуся Конституції та законів України, сприятиму втіленню їх у життя, охоронятиму права, свободи і законні інтереси громадян, сумлінно виконуватиму свої посадові обов'язки», - сказав Кличко.

Він також запевнив, що у своїх діях керуватиметься інтересами киян і працюватиме заради розвитку столиці України.

«Якщо я порушу цю присягу, то нестиму відповідальність перед Богом і мешканцями Києва, які мені висловили велику довіру й обрали на цю посаду. Нехай Бог береже Київ і нашу державу. Слава Україні!», - сказав Кличко.

Після цього він запросив до мікрофона голову КМТВК Михайла Терещенка для вручення посвідчень депутатам новообраної Київради.

Як раніше повідомляв ForUm, Київська міська територіальна виборча комісія офіційно оголосила народного депутата України, лідера партії «УДАР» Віталія Кличка переможцем на виборах мера столиці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

72