Абсолютно логічним буде вступ України в ЄС тільки тоді, коли наша країна стане демократичною, де права приватної і інтелектуальної власності захищатимуться. Таку думку в ефірі телеканалу «Україна» висловила народний депутат України Раїса Богатирьова. Про це ForUm’у повідомили в прес-службі Донецької облради.

«Може, це і не жіноча якість, але вважаю, що будь-яку справу, за яку я беруся, я маю довести до кінця. І якщо доведеться боротися за це, то з поля бою я вважаю за краще йти в крові, але не в сопляках», - зокрема підкреслила Богатирьова.

Кажучи про свою команду, Богатирьова підкреслила: «Ми зібрали таку чудову команду професіоналів. Це люди, які давно відбулися - не тільки в сім'ях, а й на виробництві. Люди, за якими є конкретні справи. Наприклад, Юхим Зв’ягільський, Володимир Рибак, Георгій Скудар, Василь Хара і багато інших. Вони дали путівку в життя мільйонам наших співвітчизників. І за свої слова вони відповідають».

Крім того, кажучи про вступ України в ЄС, народний депутат підкреслила: «Я думаю, що абсолютно логічним буде вступ України в ЄС тільки тоді, коли наша країна стане демократичною, де права приватної і інтелектуальної власності захищатимуться, де ми розвиватимемося з економічними стабільними і позитивними результатами, де права громадян можна буде відстоювати в суд, коли ми прийдемо до відсутності принизливих показників корупції. Ось тоді питання саме відпаде. Тоді не ми проситимемося до Європи, а Європа нас запрошуватиме і чекатиме нас. Європа втомилася від України, яка весь час канючить «йдемо, йдемо, йдемо» і ніяк не відірве одне місце від стільця».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

337