Партія регіони України вимагає негайного спростування неправдивої інформації, яка була оприлюднена 2 березня в програмі "Факти" на телеканалі ICTV. Про це ForUm’у повідомили у прес-службі Партії регіонів.
Наразі у заяві партії наголошується: «Повідомлення телеканалу про те, що начебто 15 тисяч прихильників Партії регіонів кілька годин під хуртовиною чекали лідера Віктора Януковича, не відповідає дійсності».
«Не зважаючи на те, що літак, яким летів Віктор Янукович, не зміг приземлитися в Харкові через погодні умови, і що до місця мітингу лідер Партії регіонів їхав автомобілем, прибув він на зустріч з людьми вчасно. Вся програма поїздки була витримана згідно з запланованим графіком. Таким чином розповсюдження інформації каналом ICTV про начебто кількагодинне спізнення Віктора Януковича розцінюємо як перекручення фактів і висловлюємо сподівання, що це лише прикра журналістська помилка, а не свідома маніпуляція фактами», - йдеться в заяві Партії регіонів..

Партія висловлює вимогу негайного спростування інформації в такому ж форматі, в тій же програмі, в якій вона була оприлюднена каналом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

564