2 березня о 4:00 на трасі Новоазовськ-Одеса поблизу села Чапаївка Миколаївської області сталася ДТП: автобус „Ікарус", доверху завантажений дитячими колясками, рухаючись з Харкова до Одеси зіткнувся з КАМАЗом.

Як повідомили в прес-службі ГУ МНС України в Миколаївській області, за попередніми даними, водій автобуса заснув за кермом і на великій швидкості виїхав на стрічну смугу. Через сильне лобове зіткнення обидва транспортні засоби „вросли" один в одного, причіп КАМАЗу перекинувся набік разом з контейнером, перегородивши дорогу. Люди в салоні автобуса і в кабіні КАМАЗу вибратися без допомоги рятувальників не могли, передає «Магнолія-ТВ».

За декілька хвилин до місця події прибули бійці Березанського пожежно-рятувального підрозділу МНС, яким довелося розрізати металеві конструкції понівечених транспортних засобів, щоб звільнити потерпілих.

Двох пасажирів „Ікаруса" і водія КаМАЗу благополучно звільнили і в дуже важкому стані доставили в Березанську районну лікарню. Ще двом пасажирам автобуса і його водію, допомога вже була не потрібна, вони загинули на місці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

343