У святкові дні Москву на запрошення російського олігарха відвідав відомий співак Роббі Уїльямс. Його гонорар за концерт склав близько 2 млн. доларів. Також на одній з вечірок у російській столиці виступала американська співачка Анастасія - з чуток, вона заробила 800 тис. доларів.

Хто саме запрошував іноземних зірок, невідомо. Проте "Комсомольська правда" припускає, що це міг бути Роман Абрамович, який відзначав Різдво на Рубльовці.

Тим часом гонорари вітчизняних зірок у святкові дні зросли у декілька разів. Рекордсменами за кількістю концертів за одну новорічну ніч цього року стали Жанна Фріске, яка дала 6 концертів, і Борис Моїсєєв, що виступив на 5 концертних майданчиках. Популярні Аврам Руссо, група "Блистящие", "ВІА Гра", "Дискотека Авария" дали лише по одному концерту.

По півмільйона доларів заробили за тиждень Лев Лещенко і Надія Бабкіна. Юрій Антонов також отримав 500 тисяч доларів за 12 концертів. Валерій Леонтьєв, який за старою традицією відмовляється працювати в період канікул, співав весь передноворічний тиждень. У загальній сумі він встиг заробити близько 300 тис. доларів.

Здавалося б, забутий Микола Носков за один новорічний концерт заробив 10 тисяч доларів. Гонорари Діми Малікова в канікули підскочили з звичайних семи тисяч до двадцяти за п'ять пісень.

Філіп Кіркоров, виступивши за 40 тисяч для бізнесменів зі Смоленська, вирушив також до Барселони, де йому пообіцяли значний гонорар від 50 тисяч, передає “Newsru.com”.

Витрачати зароблені гроші зірки вітчизняного шоу-бізнесу їдуть в інші країни. Маліков, Буйнов, "Блистящие", "ВІА Гра" віддають перевагу Єгипту й Арабським Еміратам. Наташа Корольова, Ігор Ніколаєв, Леонід Агутін і Анжеліка Варум, Крістіна Орбакайте відлітають на декілька місяців у свої розкішні будинки і квартири в Маямі. А ось Алла Пугачова і Максим Галкін, що відмовилися від новорічного заробітку, повернувшись з австрійського гірськолижного курорту, відсвяткували Різдво на дачі у гумориста.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1379