У німецькому місті Бад Райхенхаль (баварські Альпи) вечором у понеділок обвалився дах льодового катка, на якому було 50 людей. Передбачається, що дах споруди не витримав тиску сніжної маси, оскільки протягом дня в цій місцевості випало до 30 см опадів.

Не менше трьох осіб загинуло, 20-25 поранено, деякі - важко, 20 - вважаються зниклими безвісти. Цих людей ще шукають, але шансів знайти їх живими практично немає.

За даними поліції інцидент стався о 16 годині за місцевим часом (18 за московським).

Через годину після обвалення даху рятувальникам вдалося витягнути з під уламків 12 людей. З них одна людина загинула, ще одна перебуває у важкому стані, решта 10 людей отримали легкі травми.

Під час рятувальних робіт з-під уламків витягнуто ще двоє загиблих, серед них 7-річна дитина. Травми різного ступеня тяжкості в цілому отримали понад 20 людей, передає «Newsru.com».

На місці події інтенсивно працюють рятувальні команди, пожежні і поліцейські. Рятувальні роботи тривають.

З настанням ночі виникла серйозна загроза для життя самих учасників рятувальної операції, в якій задіяні військовослужбовці, поліцейські і цивільні особи. Снігопад продовжується, видимість практично нульова.

«Ми виходимо з того, що є загиблі», - заявила агентству DPA представник баварського Червоного хреста.

В ніч на понеділок в баварських Альпах пройшли рясні снігопади. В спортивному комплексі розташовувався каток, 4 плавальні басейни, тенісний корт і ресторан.

У Бад Райхенхаллі, що в Баварських Альпах на кордоні з Австрією, склалася справді катастрофічна ситуація через рясні снігопади в останні дні, які, мабуть, призвели до обвалення даху катка і ще до цілої низки подій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2346