Кандидат у президенти Петро Порошенко сподівається, що російська влада підтримає його позицію щодо врегулювання ситуації на сході України. Про це Порошенко сказав сьогодні на прес-конференції у своєму виборчому штабі.

«Мир на сході є моїм першим пріоритетом. Світ можна будувати тільки через діалог. Я готовий і рішуче налаштований на цей діалог... Нам є що запропонувати. Сподіваюся, що і РФ підтримає мої підходи щодо врегулювання ситуації на сході», - підкреслив він.

При цьому він додав, що реформа децентралізації влади передбачає, що після проведення місцевих виборів депутати обиратимуть голову виконкому, повідомляє «УНІАН».

За словами Порошенка, стосовно тих, хто взяв у руки зброю, але не скористався нею, буде застосована амністія з твердими гарантіями їхньої безпеки.

«Той, хто відмовиться від діалогу, той не буде стороною переговорів... Ми з терористами переговори не ведемо», - сказав він.

Як раніше повідомляв ForUm, згідно з даними опрацювання 70,08% протоколів в електронному вигляді за позафракційного народного депутата Петра Порошенка проголосували 53,75% виборців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183