Визнання результатів президентських виборів в Україні Російською Федерацією не обійдеться без попереднього переговорного процесу. Про це, як передає кореспондент Forum'у, на прес-конференції заявив депутат Державної Думи РФ, член фракції «Справедлива Росія» Ілля Пономарьов.

«Без «торгівлі» цього не відбудеться, обов'язково буде якийсь переговорний процес, навряд чи сьогодні Володимир Володимирович подзвонить і скаже: «Молодці хлопці», - зазначив він.

Разом із тим депутат наголосив, що настільки переконливий мандат лідера президентських перегонів підштовхує до того, що визнання результатів все-таки буде. «І начебто подітися у цьому сенсі нікуди, це дійсно дуже переконливий результат», - заявив він.

У свою чергу координатор комітету громадянських ініціатив «КГІ Олексія Кудріна» по Московській області Дмитро Некрасов зазначив, що де-факто, найвірогідніше, і новий президент, і новий уряд України будуть прийняті російською стороною.

«Не знаю, що Кремль робитиме з юридичної точки зору, але де-факто вони не можуть не визнати нового президента та новий уряд, тому що дві країни з величезним кордоном і величезною кількістю економічних зв'язків все одно змушені взаємодіяти на міжурядовому рівні, якими б не були поганими відносини на цьому рівні. Тому, думаю, де-факто контакти вже розпочато зараз і будуть тривати», - підсумував він.

Як раніше повідомляв ForUm, згідно з даними опрацювання 60,15% протоколів в електронному вигляді за позафракційного народного депутата Петра Порошенка проголосували 53,72% виборців.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

167