У Донецьку пройде Всеукраїнський круглий стіл національної єдності, але поки дата його проведення уточнюється. Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної державної адміністрації.

«Круглий стіл, можливо, буде завтра, або післязавтра. Стежте за повідомленнями», - сказали в прес-службі, додавши, що «поки нічого конкретніше сказати не готові», повідомляє «УНІАН».

Також сьогодні на прес-конференції Донецький міський голова Олександр Лук'янченко сказав, що йому невідомо, чи буде завтра, 21 травня, в Донецьку проходити черговий, третій, Всеукраїнський круглий стіл національної єдності, про що 19 травня повідомляв голова Донецької ОДА Сергій Тарута.

Як раніше повідомляв ForUm, учора, 19 травня, голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута заявив, що 21 травня в Донецьку відбудеться третій круглий стіл національної єдності.

У середу, 14 травня, відбувся перший загальноукраїнський круглий стіл національної єдності.

Учасники другого Загальноукраїнського круглого столу національної єдності, який пройшов 17 травня в Харкові, просять Верховну Раду України розглянути й ухвалити Меморандум миру і злагоди.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

162