У середу, 21 травня, в Донецьку відбудеться третій круглий стіл національної єдності. Про це повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута, повідомляє прес-служба ОДА.

«21 травня в Донецьку відбудеться круглий стіл національної єдності під патронатом екс-президентів України Леоніда Кравчука і Леоніда Кучми. Національний круглий стіл - це платформа для прямого діалогу уповноважених діячів міжнародної спільноти та української влади всіх рівнів з представниками організацій, залучених у конфлікт. Захід пройде за консультативної підтримки ОБСЄ», - зазначив він.

Тарута звернувся до всіх представників громадських і політичних організацій сходу України, до представників влади, а також до учасників Женевського процесу з проханням взяти участь у круглому столі. «Ваша участь стане важливим сигналом підтримки українському народу, що прагне до якнайшвидшого вирішення кризи і досягнення миру», - підкреслив він.

Як раніше повідомляв ForUm, у середу, 14 травня, відбувся перший загальноукраїнський круглий стіл національної єдності.

Учасники другого Загальноукраїнського круглого столу національної єдності, який пройшов 17 травня в Харкові, просять Верховну Раду України розглянути і прийняти Меморандум миру та злагоди.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

115