Серед загиблих унаслідок сутичок 2 травня в Одесі немає громадян Росії. Про це, як передає кореспондент Forum'у, у ході прес-конференції повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України - начальник Головного слідчого управління МВС Віталій Сакал.

«Немає людей, які були громадянами Росії. Всі - одесити, або жителі Одеської області, крім двох. Одна людина з Мінська, один - з Миколаївської області», - сказав він.

Крім того, Сакал розповів, що під час цих подій не застосовувалася однотипна зброя: 6 людей загинуло та 18 було поранено внаслідок застосування різної зброї. «Сказати, що було застосовано однотипну зброю, я не можу - поранення і кульові, і дробові. Стріляли з мисливської рушниці, а такий собі Боцман, як усі могли бачити, з автомата Калашникова», - повідомив він.

Як раніше повідомляв ForUm, кількість загиблих у ході сутичок в Одесі 2 травня досягла 48 осіб.

Нагадаємо, перший віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема, який прибув до Одеси на чолі спеціальної комісії Кабміну, заявив про наявність іноземців серед учасників масових заворушень в Одесі 2 травня.

«Серед учасників масових заворушень в Одесі, а також серед загиблих є громадяни іноземних держав», - сказав віце-прем'єр під час брифінгу в суботу, 3 травня.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244