Кандидат на посаду міського голови Одеси народний депутат від «УДАРу» Едуард Гурвіц заперечує причетність керівників його передвиборної кампанії до одеської трагедії 2 травня.

«Це якась маячня! Керівник мого виборчого штабу Вадим П'ятов взагалі не має жодного стосунку до політики. Я не розумію, про що йдеться!» - заявив він, коментуючи заяву міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, що до подій 2 травня в Одесі причетні, зокрема, люди з передвиборного оточення Гурвіца, повідомляє «Взгляд».

«Це якийсь дивний жарт Авакова. Претензій до наших людей він до цього моменту не висував», - зазначив Гурвіц.

«Не личить міністрові внутрішніх справ згадувати моє прізвище в розслідуванні справи, до якої я не маю жодного стосунку», - додав нардеп.

Як стверджує Гурвіц, основну провину за страшну подію має нести міліція, яка, на його думку, допустила провокації 2 травня, що спричинили спалах насильства і смерті.

Він також очікує, що розслідування буде доведене до кінця під наглядом новообраного президента країни.

«Винні будуть названі, коли оберуть нового президента, який проявить політичну волю і дасть завдання детально розслідувати цю страшну подію», - зазначив Гурвіц.

Зазначимо, що сьогодні, 19 травня, на брифінгу міністр внутрішніх справ Аваков заявив, що у подіях 2 травня в Одесі замішано багато політичних сил та діячів.

«Провідну роль відіграли депутати Одеської міськради, співробітники міліції, їхні рідні та місцеві активісти, зокрема, керівники виборчих штабів Едуарда Гурвіца та сини відомих одеських правоохоронців», - сказав він.

Нагадаємо, кількість загиблих у ході сутичок в Одесі 2 травня досягла 48 осіб.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

165