У Сумській області з ініціативи російської сторони тимчасово припинено пропуск через державний кордон жителів прикордонних регіонів у місцевому пункті пропуску «Грабовське». Про це повідомили у прес-службі Сумського прикордонного загону.

«Сьогодні на адресу Сумського прикордонного загону від російських прикордонників надійшло повідомлення, в якому зазначено, що відповідно до п. 4 ст. 3 та ст. 7 Угоди між Кабінетом Міністрів України та урядом Російської Федерації про порядок перетинання українсько-російського державного кордону жителями прикордонних регіонів України та Російської Федерації, підписаної 18 жовтня 2011 року в м. Донецьку, російська сторона тимчасово призупиняє перетин державного кордону жителями прикордонних регіонів (Сумської та Бєлгородської областей) в місцевому пункті пропуску (місці перетину кордону) «Грабовське» (Україна) - «Старосілля» (Росія)», - йдеться в повідомленні, передає «УНІАН».

При цьому прес-служба зазначає, що режими роботи інших місцевих пунктів пропуску (місць перетинання кордону), які функціонують у Сумській області, наразі залишаються незмінними.

«З усіх питань, які стосуються перетинання державного кордону громадяни можуть звернутися за телефонами безпосередньо в Сумський прикордонний загін: 0542-671-382, 0542-671-370», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

71