ОБСЄ робитиме все, щоб процес дострокових президентських виборів в Україні був максимально чесним і прозорим, а сама Україна прийшла в Європу. Про це, як передає кореспондент Forum'у, у ході першого загальноукраїнського круглого столу національної єдності заявив німецький дипломат, спеціальний представник ОБСЄ Вольфганг Ішингер.

«Я переконаний, що в першу чергу нашою (ОБСЄ. - Ред.) метою має бути корисний внесок у те, щоб процес виборів був інклюзивним, чесним і прозорим», - сказав він.

При цьому посол наголосив, що Україна та учасники цього діалогу можуть розраховувати на його допомогу.

«Ми тут, щоб допомогти вам співпрацювати з двома співголовами (Кравчук і Кучма. - Ред.), щоб просувати цей процес і допомогти привести цю чарівну країну - Україну - в Європу, і щоб сприяти її процвітанню», - зазначив Ішингер.

Нагадаємо, сьогодні, 14 травня, проходить круглий стіл національної єдності за участю представників усіх політичних сил, громадянського суспільства, наукових кіл, ініційований в.о. Президента України, головою Верховної Ради Олександром Турчиновим та прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

Валентина Дудко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

199