Слов'яносербський райвідділ міліції працює у штатному режимі, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Луганській області.

«Переговори між представниками «Південно-східної армії» і начальником райвідділу закінчилися. З адмінбудівлі вийшли всі сторонні. Співробітники райвідділу продовжують працювати в посиленому режимі з табельною зброєю й виконувати свої функції з охорони громадського порядку і боротьби зі злочинністю», - йдеться в повідомленні.

Начальник райвідділу звернувся по медичну допомогу - у нього забита рана голови.

«На цей момент відомо, що люди зі зброєю стоять біля райвідділу, люди без зброї зайшли разом із начальником райвідділу в його кабінет і ведуть переговори, щоб не допустити штурму будівлі, стрільби, кровопролиття і жертв», - уточнили в міліції.

Нагадаємо, сьогодні, 5 травня, близько 11:30 надійшло повідомлення про те, що озброєні активісти «Південно-східної армії» напали на Слов'яносербський райвідділ міліції. Начальника райвідділу - полковника міліції Геннадія Бахтизіна, який вийшов до них на переговори, збили з ніг і побили.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

237