Кандидат у президенти України, лідер новоствореного руху «Південний Схід» Олег Царьов позбавлений можливості взяти участь у теледебатах. Про це політик повідомив на своїй сторінці в Фейсбук.

«Я спрямував листа на Турчинова з вимогою забезпечити мені передбачену законом держохорону. Позитивної відповіді не отримав. Я єдиний кандидат у президенти, з якого зняли держохорону. Я погодився брати участь у теледебатах на УТ-1 через телеміст. І отримав відповідь, що національна телекомпанія не має такої можливості. Шкода. Тому що це був шанс донести позицію жителів Південного Сходу до влади і всієї України», - написав Олег Царьов.

Як відомо, на опозиційного кандидата в президенти Олега Царьова, який у сьогоднішньому конфлікті відстоює інтереси жителів Південного Сходу України, вже було скоєно низку нападів, у тому числі він був жорстоко побитий представниками Майдану після участі в передачі «Свобода слова» на ICTV. У той час як ніхто з нападників не був навіть затриманий, проти самого народного депутата ГПУ відкрила провадження за заклики до федералізації, які сьогодні офіційно прийнято вважати сепаратизмом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

352