Громадська ініціатива Народна колегія України закликає всіх кандидатів на пост президента 29 квітня відзвітувати за своїми передвиборними програмами та обіцянками. Про це йдеться на сайті організації.

Активісти зазначають, що останнім часом проблеми в соціальній сфері України загрожують перерости в соціальну катастрофу. «На додаток до зростання цін і дестабілізації ситуації в східних регіонах країни цьому сприяють систематичні невиплати заробітних плат, багатомільйонні борги за ними, заморожування пенсій і зарплат бюджетникам, урізання допомоги, підвищення рівня безробіття та інші не менш значущі для життя кожного українця події», - йдеться в заяві.

У той же час, на думку активістів, практично жоден кандидат у президенти України не звертає уваги на ці важливі для країни питання. «У зв'язку з чим, Народна колегія України закликає всіх без винятку кандидатів взяти участь в черговому її засіданні, представити свою програму, доповісти про свої плани і передвиборні обіцянки. Засідання відбудеться 29 квітня», - зазначено у зверненні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

326