З приміщення Харківської обласної державної адміністрації евакуювали 370 осіб у зв'язку з повідомленням про замінування.

За даними відділу зв'язків з громадськістю облуправління МВС, у середу, 9 квітня, о 13:45 в Київський райвідділ надійшло повідомлення про нібито замінування будівлі Харківської ОДА.

До місця події для перевірки інформації виїжджала слідчо-оперативна група райвідділу міліції, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухо-техніки.

«З приміщення було евакуйовано 370 людей. Працівники міліції ретельно оглянули 6 поверхів державної установи, обстежили прилеглу територію. Жодних вибухових пристроїв чи речовин правоохоронцями виявлено не було», - повідомили в міліції.

Здійснюються всі необхідні розшукові заходи з метою встановлення осіб, які зробили неправдиве повідомлення про замінування адмінбудівлі.

Як повідомляв ForUm , 6 квітня проросійські мітингувальники захопили будівлю Харківської ОДА. Пізно ввечері 7 квітня співробітники міліції витіснили проросійських активістів з будівлі облдержадміністрації.

У ніч на вівторок, 8 квітня, була проведена антитерористична операція у місті, в ході якої затримали близько 70 осіб.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

229